Anamaria Prodan, dezvăluiri fără precedent: " Becali se laudă că trimite oameni la Snagov să mă omoare"

Luni, 13 Decembrie 2021, ora 17:08 4059 citiri
Anamaria Prodan

Scandal uriaș între Anamaria Prodan și Gigi Becali.

Impresara spune că patronul FCSB i-ar fi trimis amenințări cu moartea și că va merge la poliție pentru a face plângere împotriva miliardarului.

Totul a pornit de la divorțul lui Reghecampf de Anamaria Prodan, Becali insinunând că știa de foarte timp de amantele actualului antrenor de la Universitatea Craiova.

Acum, impresara a ieșit cu o serie de dezvăluiri despre patronul FCSB.

„Faptul că acest mare credincios are impresia că atunci când vorbește el cu 'prietenii' acești oameni îi poartă respect… Dimpotrivă, ei mă sună pe mine și îmi povestesc cum vorbește, cum mă înjură, cu verii, cu toată lumea pe la palat. Credinciosul ăsta mare! Cum se laudă că el are foarte multe relații și că el o să facă, că o să mă distrugă, că o să îl folosească pe Reghe împotriva mea.

Râde de Reghecampf, râde de ce a făcut Reghe, de toate amantele lui Reghe de dinaintea ăsteia. Se laudă că o cunoaște pe Bilcon… Pe mine nu mă interesează și nu mă impresionează absolut nimic. Pe Reghecampf poate îl păcălește, cum l-au păcălit foarte mulți, sau toți! El poate păcăli România, păcălim poporul cu televizorul. În schimb, toate maimuțărelile astea alea lui că mă distruge, că mă face, că mă bagă în pușcărie, că nu se lasă până nu mă bagă în pușcărie, că trimite după mine la Snagov să ne omoare, toate astea…

Mai stau, așa, puțin și mă duc frumos la Poliție, să le scriu (n.r. reclamații pentru amenințare), așa… Că nu poți să faci atât de multă mitocănie în oraș și să ameninți pe toate părțile și să vorbești cu toată lumea – mai este și înregistrat de câțiva prieteni comuni – și pe urmă să faci pe credinciosul”, a spus impresara pentru fanatik.ro

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News