De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul soț: "Tibi nu putea fi de acord cu așa ceva"

Joi, 01 Decembrie 2022, ora 09:59
26466 citiri
De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul soț: "Tibi nu putea fi de acord cu așa ceva"
Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu s-au căsătorit în 1998 în Pennsylvania, SUA

Anamaria Prodan a fost măritată aproape 10 ani cu Tibi Dumitrescu, fost baschetbalist.

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au fost căsătoriți din 1998 până în 2007 și au împreună două fete, Rebecca (23 de ani) și Sarah (21 de ani).

Prodan a dezvăluit în podcastul lui Viorel Grigoroiu de ce a divorțat de primul ei soț: "Tibi era baschetbalist, dar nu i-au plăcut camerele, publicitatea, reclama, a urât cu patimă notorietatea asta a mea, îl copleșea. Pentru mine era normal, m-am născut cu o mamă celebră. Știi de ce am divorțat? Ne-am pierdut în ani.

Eu îmi doream să fiu în lumea reflectoarelor, Tibi era altfel de om. Când mi-am dat seama că îmi doresc cu totul și cu totul altceva... Voiam să mă întorc în România, să intru în impresariat, Tibi nu putea fi de acord cu așa ceva. El își dorea să rămânem în America, să ne creștem copiii, fără publicitate, fără camere. Dar, l-am înțeles și eu am fost cea care a pus capăt căsniciei.

L-am invitat la restaurant și i-am vorbit direct și frumos și că merită să găsească cineva care să îi pună lumea la picioare cum își dorește el. Și a avut noroc să o întâlnească pe Irina.

El venea dintr-o familie de calitate. Mama lui lucra la comerț exterior, tatăl lui era șef la CTC. Tibi a crescut cu o educație aleasă, și el și fratele lui, Cătălin".

Cei doi au revenit în România și au mai stat împreună doi ani, deși erau divorțați. "Nu le-am spus fetelor de la început pentru că erau micuțe. Oricum stăteam în aceeași casă cu Tibi, dormeam în același pat, deși eram divorțați. Tibi m-a iubit dumnezeiește și pentru mine așa va muri", a mai spus ea. "Îl țineam din egoism cu mine, pentru că mă iubea, mă idolatriza, dar eu nu puteam să îi ofer ce își dorea".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Anamaria Prodan, #tibi dumitrescu, #Laurentiu Reghecampf, #rebecca, #Sarah , #stiri fotbal