Anamaria Prodan se bucură după eliberarea fraților Tate: ”De ce îi închidem? Pentru ce?”

Duminica, 02 Aprilie 2023, ora 12:17
2713 citiri
Anamaria Prodan se bucură după eliberarea fraților Tate: ”De ce îi închidem? Pentru ce?”
Anamaria Prodan

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au fost eliberaţi din arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa a decis ca ei să rămână în arest la domiciliu.

”Mergem acasă”, a afirmat Andrew Tate, în limba română, la ieşirea din arestul Poliţiei Capitalei, în timp ce fratele său a declarat că judecătorii au luat o decizie corectă.

Printre cei care s-au bucurat de eliberarea fraților Tate s-a numărat și impresara Anamaria Prodan.

„Noi trebuie să respectăm legea. Nu contează despre cine este vorba, nu contează ce persoană este închisă. Prezumţia de nevinovăţie trebuie să primeze. Nu i-am văzut în viaţa mea pe fraţii Tate, nu ne cunoaştem, nu am vorbit vreodată, nu am fost nici măcar în aceeaşi încăpere.

Contează ca noi să fim drepţi, să nu ne facem de râs, fiind vorba de cetăţeni străini. Trebuie să arătăm lumii că suntem un popor înţelept, că avem capacitatea întâi de a strânge probe şi apoi de a aresta pe cineva.

Iei un om, îl ţii în puşcărie, statul plăteşte, cine plăteşte, de fapt, pentru aceşti oameni? Că trebuie ţinuţi în condiţii umane. Tot noi, cei în libertate. Taxe, impozite, toate se duc unde? Pentru ce? Pentru ce să ţin puşcăriile pline? Iei un om, îl ţii în puşcărie, statul plăteşte.

De ce nu luăm ceva pozitiv din străinătate? De ce nu punem oamenii care sunt prinşi că au delapidat sau au făcut ceva, să achite întâi prejudiciul. De ce îi închidem? Dacă putem face rău, noi facem rău fără să clipim. L-ai prins că a furat? Să dea de trei ori, de zece ori prejudiciul şi pe urmă să vezi că a doua oară nu mai bagă mâna să fure.

Cine face nenorociri, trebuie să plătească. Aşa este de când lumea şi pământul. Dar înainte de asta trebuie dovedit clar", a declarat Anamaria Prodan pentru Antena 3 CNN.

Cum a reușit legendarul Boris Becker să scape de falimentul personal. Fostul tenismen a stat la închisoare
Cum a reușit legendarul Boris Becker să scape de falimentul personal. Fostul tenismen a stat la închisoare
Justiţia britanică a decis să închidă procedura de faliment personal împotriva fostului jucător german de tenis Boris Becker, în urma unui acord cu avocaţii săi, a anunţat joi...
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
#Anamaria Prodan, #Andrew Tate, #inchisoare , #stiri fotbal
Comentarii
Poza hello
hello
rank 5
Ha, ha, ha! Iata cine sustine pe traficantii de prostituate...
Poza miticaionica
miticaionica
rank 5
stai capra la fratii tate ??sau le duci ceva la produs ?