Anamaria Prodan îl distruge pe Giovanni Becali. " E un bătrân obosit. Sunt vai mama lor"

Miercuri, 03 Noiembrie 2021, ora 13:22
4060 citiri
Anamaria Prodan îl distruge pe Giovanni Becali. " E un bătrân obosit. Sunt vai mama lor"
Anamaria Prodan. Foto: Facebook

Anamaria Prodan nu-l iartă pe Giovanni Becali după acesta a declarat că Laurențiu Reghecampf vrea să semneze un contract de reprezentare cu el.

Antrenorul Universității Craiova vrea să nu mai aibă nicio legătură cu impresara, tehnicianul înaintând deja la Judecătorie actele de divorț.

După toate acestea, Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Giovani Becali, amenințând cu dezvăluiri incredibile.

"Pe mine nu mă deranjează absolut nimic, eu am drumul meu în viață. Eu cu Reghecampf vindem mai mult decât orice în țara asta. Ioan Becali e un bătrân obosit care ar trebui să se odihnească. A obosit de atâta mizerie câtă a făcut. E un om care a făcut pușcărie pe care voi îl băgați în seamă.

Eu am transmis familiei Becali ce trebuie să facă. Să își vadă de viața lor! Dacă o singură dată se întâmplă să își bată joc de Reghecampf și de familia mea… Reghecampf nu o să se milogească niciodată. Dacă a făcut ceva e strict problema lui. Fiecare trebuie să se uite la bubele lui.

Nu cred că acest divorț este atât de important încât să se discute atât de mult. Dacă face Reghecampf alt copil, este strict problema lui. Am fost drăguță și am vorbit, dar m-am săturat.

Când vreodată s-a rugat Reghecampf să îl impresarieze Giovanni Becali? Sunt niște dobitoci toți. De azi înainte, le recomand să își vadă de pușcăria lor, de familiile lor care și așa sunt vai de mama lor. Că dacă mă apuc eu să vorbesc și cu dovezi… Deci gata! este ultima dată când le-am permis unor pușcăriași să se bage în familia mea. Cine e Giovanni Becali? Alerga singur și ieșea pe locul 2.

Nu i-a găsit nicio echipă niciodată. S-a dus singur și și-a negociat. Laurențiu l-a chemat doar pentru că îi trebuia un agent. Este vorba despre Cottbus, unde Laurențiu s-a dus și a vorbit singur. Giovanni Becali a văzut foarte multe filme. Să își vadă de bătrânețea lui. Să nu mă apuc eu să vorbesc! Sunt foarte furioasă! Copiii noștri nu au ce să învețe de la acești oameni. Cel mai înțelept a fost Gigi Becali care a spus că nu vorbește despre noi.

Dacă Anamaria vorbește oasele lor rămân acolo de unde s-au întors și cu asta am spus tot! Dacă nu înțeleg de vorbă bună, atunci vom avea o reală problemă și eu nu ameninț, pentru că eu am dovezi! Destul și-au bătut joc de țara asta și de fotbal și de toată lumea.

Ioan, Victor, Gigi nu există, eu nu îi cunosc. Ca să putem să conviețuim, cel mai bine nu ne cunoaștem. Îi rog insistent! Ei au mai trăit cu mine o poveste cu cred că o vor repetată la nivel național și internațional.

Nu ai cum să numești domn un asemenea specimen", a spus Anamaria Prodan la PRO X.

Impresara și Laurențiu Reghecampf divorțează după o relație de 15 ani.

Antrenorul Universității Craiova va deveni tată din nou, Corina Caciuc, iubita lui este însărcinată în patru luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Sezonul nunților se apropie. Dacă participi la astfel de evenimente în acest an, există câteva semne la care să fii atent pentru a determina dacă mariajul va dura, conform consilierului în...
#Anamaria Prodan, #Anamaria Prodan Laurentiu Reghecampf, #Giovani Becali, #Anamaria Prodan Becali, #divort , #Laurentiu Reghecampf