Anamaria Prodan reacționează! Bărbatul cu care s-a afișat după ce a văzut pozele de cuplu cu Reghecampf și amanta FOTO

Joi, 09 Decembrie 2021, ora 21:23 14525 citiri
Anamaria Prodan

Impresara Anamaria Prodan (48 de ani) a reacționat după ce soțul Laurențiu Reghecampf a decis să publice în spațiul public fotografii spectaculoase, de Sărbători, în compania amantei Corina Caciuc, cu care va avea și un copil.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au fost protagoniștii unei ședințe foto care a deranjat-o vizibil pe Anamaria Prodan.

”Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina, iubita însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf pentru revista FANATIK, care a publicat imaginile. Conform sursei citate, în timpul ședinței foto, Corina nu și-a luat ochii de la Reghecampf pe care l-a și complimentat: "Cât ești de frumos!"

Ca răspuns, Anamaria Prodan a publicat pe Instagram un mesaj de răzbunare. ”Respectul de sine e puterea!”, a subliniat impresara.

De asemenea, la secțiunea Story, Anamaria Prodan a postat un filmuleț enigmatic, în care apare alături de Adrian Pescariu, un fashion stylist cu care soția lui Reghecampf colaborează de mult timp. Ceea ce atrage însă atenția sunt ”inimioarele” plasate în acea imagine, lucru care poate da naștere unor interpretări.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
Bah, la mine in cartier nu s-a auzit de fashionstylist