Anamaria Prodan, reacție șocantă după ce a văzut pozele cu Reghecampf și amanta în București. Ce decizie a luat impresara

Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 19:05 16832 citiri
Anamaria Prodan. Foto: Instagram

Anamaria Prodan a luat foc după ce a văzut ultimele poze cu Laurențiu Reghecampf împreună cu iubita sa.

Impresara i-a atacat dur pe cei doi, spunând că antrenorul Universității Craiova este un capitol închis pentru ea.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au fost suprinsi împreună de Cancan în București.

Anamaria Prodan și antrenorul sunt în plin divorț după o relație de 15 ani.

Tehnicianul Craiovei vrea ca despărțirea să fie oficializată cât mai repede, pentru se putea casători cu iubita sa, care este deja însărcinată.

Corina Caciuc va naște un băiat anul viitor.

"Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios, chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf.

De astăzi gata! Am închis forever (n.r. - pentru totdeauana) subiectul gâsca păcălită de, să zicem drăguț, vulpe`. Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă, sau sa se mai poată uita în ochii jucătorilor acestei ţări, a patronilor, a președinților!

Sper ca toți acești oameni din fotbal sa le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață. Noi am mers mai departe, cum a spus, băiețelul meu superb, Laurentiu Jr., considerând că tati s-a rătăcit și încă nimeni nu îl găsește", a spus Anamaria Prodan pentru realitatea sportivă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News