Anamaria Prodan, reacție dură după acuzele că ar fi intervenit pentru selecționarea fiului său la națională."Mi se pare jenant. Frustrați "

Miercuri, 25 Mai 2022, ora 17:40 2856 citiri
Anamaria Prodan. Foto: Instagram /anamariaprodan

Anamaria Prodan a reacționat după acuzele aduse că ar fi influențat selecția la naționala de fotbal de juniori a României.

Conform Școlii de fotbal "FC Player 2008", impresara ar fi intervenit ca fiul său Laurențiu Reghecampf junior să fie selecționat la echipa Under 15.

În plus, ea ar fi stat pe banca tehnică alături de oamenii de la FRF care se ocupă de echipele de juniori ale României.

"Mi se pare jenant, frustrările astea mari ale acestora patroni de școală de fotbal nu au ce căuta între copii. Eu sunt om care face parte din fotbal, așa că m-am oprit, am salutat, am stat 10 minute cât am vorbit cu amicii mei din fotbal despre selecție, ce copii avem buni. La modul asta... ce am putea vinde, de la ce școli.

Nu-mi împing copilul la națională. dacă n-are valoare, se va vedea pe teren. În rest, că Anamaria Prodan stă pe bancă, iar copilul ei este slab sunt frustrările unora. Săracii de ei.

Mi-e milă de părinții care au dus copiii la aceste școli. Să învețe ce? Răutate, frustrare?

Un dascăl sau un patron, el fiind probabil un fel de dascăl, trebuie să învețe copiii altfel, să se uite doar în grădina lor, nu să jignească, să facă nenorociri.

Dar nu ai ce să ceri. Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. M-am obișnuit cu astfel de frustrați, de asta nici nu le dau importanță.

Nici măcar nu-l cunosc pe selecționerul de la U15. Copilul meu are 13 ani și jumătate, crește învingător și mândru de ceea ce este și a învățat de la mama lui.

Nu am cerut nimănui nimic", a spus Anamaria Prodan pentru gsp.

FRF a demarat și o anchetă în urma dezvăluirilor făcute de Școala de fotbal "FC Player 2008".

”Federația Română de Fotbal a luat act de informațiile publicate în mass-media privind acțiunea de selecție pentru echipa națională Under 15.

Având în vedere informațiile vehiculate, precum și imaginile publicate în presă, Departamentul de Integritate al FRF s-a autosesizat și a demarat o anchetă.

Fără legătură cu acest caz specific, FRF consideră că selecțiile pentru loturile naționale trebuie să se desfășoare în condiții clare de integritate, iar accesul părinților trebuie limitat în afara spațiului de joc”, este comunicatul dat de FRF pe site-ul oficial.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News