Anamaria Prodan, goală pușcă pe internet! Impresara o acuză pe amanta lui Reghecampf că a distribuit imaginile. "Cauciuc le-a furat și le-a dat"

Marti, 30 Noiembrie 2021, ora 14:59 36488 citiri
Anamaria Prodan. Foto: Instagram / anamariaprodan

Continuă războiul de la distanță dintre Anamaria Prodan și amanta lui Reghecampf, Corina Caciuc.

În spațiul public au apărut poze sexxy cu impresara. Ea o acuză pe iubita soțului său ca ar fi distribuit imaginile pe internet.

Din câte se pare, Corina Caciuc ar fi vrut să se răzbune pe Anamaria Prodan după ce Kamara a făcut o serie de dezvăluiri despre relația pe care au avut-o chiar la postul tv unde impresara a devenit acționar, Realitatea Sportivă.

Anamaria Prodan. Foto: click

Anamaria Prodan. Foto: click

Anamaria Prodan a făcut scandal mare după apariția pozelor și a făcut plângere la poliție.

"Cauciuc le-a dat. Pozele sunt în telefonul lui Laurențiu. Ea le-a furat, sută la sută și le-a dat.

Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri. La poliție a fost totul aranjat, și povestit, și scris.

În cel mai scurt timp cine a dat aceste fotografii și cine le-a luat din mailul soțului meu, va plăti. Într-un timp foarte, foarte scurt", a spus Anamaria Prodan pentru click.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în divorț după o relație de 15 ani. Antrenorul Universității Craiova trăiește o poveste de dragoste cu Corina Caciuc, cea care îi va dărui un copil anul viitor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News