Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au început procesul de divorț. Primele declarații: ”Va fi decăzut din drepturile părintești”

Marti, 08 Februarie 2022, ora 11:25 1445 citiri
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Impresara Anamaria Prodan (49 de ani) și antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), au avut luni, 7 februarie, primul termen în procesul de divorț de la Judecătoria Buftea.

Nici unul dintre cei doi nu s-a prezentat însă în fața judecătorilor, oferind în schimb declarații pentru fanatik.ro.

”Nu are niciun sens să o fac, știu că va fi o amânare. Am depus la dosar o serie de dovezi în care mi se demonstrează, încă o dată, ce caracter are domnul Reghecampf.

Voi încerca să demonstrez că Laurențiu Reghecampf este în culpă total în destrămarea căsniciei noastre. Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru, o să îl iau pe Bebeto. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor.

Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obține de la Laurențiu Reghecampf, dar sunt curioasă pe unde va scoate cămașa când va fi nevoit să plătească”, a declarat Anamaria Prodan.

„Nu aveam de ce să mergem, astăzi. Adică, eu nu aveam, restul nu mă interesează, nu știu ce face Anamaria. Este vorba doar de divorț, sper să se rezolve cât mai repede. Nu văd niciun motiv ca să se prelungească. Nu am cerut partaj, nu am cerut absolut nimic. Am cerut doar să divorțez de Anamaria, lucru care, cred eu, este simplu. Nu poate nimeni să fie ținut cu forța de cineva.

Nu cred eu că Anamaria este în măsură să spună ce hotărâre va lua curtea judecătorească. Nu cred că voi depinde de acordul ei să îmi văd copilul, va veni copilul singur să se vadă cu tatăl lui. Nu cred că poate să îl oblige pe Bebe așa cum face cu mine, să mă oblige să stau lângă ea”, a răspuns Reghecampf pentru sursa citată.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News