Suma amețitoare pe care trebuie s-o împartă Anamaria Prodan și Reghecampf. Impresara nu vrea să-i dea nimic! Noi detalii din divorțul anului

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 15:3016387 citiri
Suma amețitoare pe care trebuie s-o împartă Anamaria Prodan și Reghecampf. Impresara nu vrea să-i dea nimic! Noi detalii din divorțul anului
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Foto: Instagram / anamariaprodan

Anamaria Prodan vrea să se răzbune pe soțul său după ce acesta a anunțat ca a depus actele la notar pentru a divorța. Impresarei nu i-a bine nici faptul ca Reghecampf are o amantă, care ar fi însărcinată în 3 luni.


Agentul FIFA va lua cei mai buni avocați și o să-i facă viața grea antrenorului Universității Craiova.

Cei doi au de împărțit în jur de 25 milioane de euro, iar Anamaria Prodan nu vrea să-i lase nimic lui Reghecampf, scrie fanatik.

Suma include bani cash, proprietăți și bijuterii. Pentru a avea câștig de cauză, impresara și-a angajat cei mai buni oameni din SUA în domeniu: Don Schiller și Dan Shomon.

"Dacă ajung la divorț, am să-mi iau cel mai puternic avocat din America, pe Don Schiller. Iar omul pe care îl voi ruga să stea lângă mine secundă de secundă va fi Dan Shomon. În momentul în care îi voi angaja, ei se vor ocupa de absolut tot. Cu ei am să mă sfătuiesc. N-am să iau nicio decizie până nu aud părerea lor.

Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei. Voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic. Eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens", a spus Anamaria Prodan pentru Prosport.