Anamaria Prodan, indignată de decizia instanței în procesul de divorț: ”E tragicomic, nu vreau să particip la prostia lui”

Miercuri, 27 Iulie 2022, ora 15:07 3633 citiri
Anamaria Prodan

Impresara Anamaria Prodan (49 de ani) a avut o primă reacție după ce judecătorii au decis că soțul său, Laurențiu Reghecampf, trebuie să plătească o pensie alimentară de numai 2.000 de euro în contul fiului de 13 ani al cuplului.

Antrenorul echipei azere Neftchi Baku a câștigat apelul prin care a solicitat ca pensia alimentară să nu-i fie calculată ca o treime din venituri, în condițiile în care salariul său este de aproximativ 40.000 de euro lunar.

“Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. OK, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea, mai contează 2.000 euro? E tragicomic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui”, a spus Anamaria Prodan, conform Click!.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News