Fiica Anamariei Prodan, interviu în presa străină despre fotbal și Laurențiu Reghecampf. Cum îl atacă pe antrenorul Craiovei

Marti, 04 Ianuarie 2022, ora 13:39 10376 citiri
Rebecca Dumitrescu. Foto: Instagram / rbccadp

Instalată în funcția de conducător la Academica Clinceni, fiica Anamariei Prodan, Rebecca Dumitrescu, și-a intrat în rolul de oficial al unei echipe de Liga 1.

Tânăra a acordat un interviu pentru presa poloneză în care povestește despre planurile de viitor ale echipei ilfovene, dar nu a ratat momentul și să-l atace subtil pe Laurențiu Reghecampf, încă soțul mamei sale.

"Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători de calitate. Mama mă va ajuta, la fel ca ceilalți parteneri, să construim ceva perfect.

Când voi juca împotriva lui? Să câștige cel mai bun! Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci. Îi doresc noroc și toate cele bune. Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre", a spus Rebecca Dumitrescu pentru Transfery Info.

În vârstă de 22 de ani, tânăra este un model internațional de succes, defilând pentru mai multe case de modă importante din lume.

Rebecca Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan din prima căsătorie și a mai activat ca și conducător al unei echipe din Liga 1, la FC Hermannstadt.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News