Femeia care a făcut doi copii cu fratele ei vrea să se căsătorească cu acesta

Marti, 16 Mai 2023, ora 21:31
5627 citiri
Femeia care a făcut doi copii cu fratele ei vrea să se căsătorească cu acesta
Ana și Daniel Parra au doi copii împreună FOTO Facebook

O femeie care are doi copii cu fratele ei vitreg se luptă acum pentru dreptul de a se căsători cu acesta.

Ana Parra, din Barcelona, Spania, a fost abandonată de tatăl ei când era copil, acesta divorțând și plecând să-și întemeieze o nouă familie.

Ea a dezvăluit că mama ei i-a spus mereu că are un frate vitreg, însă l-a întâlnit pe Daniel, doar la vârsta de 20 de ani. Acesta a dezvăluit că știa și el, de asemenea, despre o potențială soră vitregă, dar a precizat că tatăl său „a vrut să țină ascunsă” această parte a vieții sale.

Conform Daily Mail, cei doi s-au cunoscut când Ana l-a găsit pe Daniel pe Facebook. Ceea ce a urmat a fost o atracție interzisă. „Nu am vrut să conștientizăm. Eram supărați pe noi înșine pentru că era greu să acceptăm și să spargem această barieră”, a spus Ana, pentru kidspot.com.au. „Suntem frați, chiar dacă nu am simțit asta”.

Ana a spus că cei doi se aflau împreună la o petrecere când au apărut primele scântei. „Ne-am apropiat unul de celălalt încet și ne-am dat primul sărut”, a spus ea. „Am plecat pe drumuri separate după aceea, dar eram oarecum rușinați de ceea ce tocmai se întâmplase”, a mai mărturisit aceasta.

Daniel a spus că sărutul „a spart toate barierele”, iar frații și-au dat seama curând că nu puteau trăi fără să se revadă. „Imaginează-ți că îți place o fată și, dintr-un motiv moral, ți se interzice să fii cu ea. E foarte greu să accepți acest lucru”, a spus el.

Cei doi au fost, recent, într-o vacanță la Londra din Spania, țara lor natală, și au mărturisit că a fost prima dată când s-au putut comporta ca un cuplu normal. „Am ieșit la cină, ne-am plimbat - a fost ca o explozie de libertate”, a spus Ana.

În scurt timp și-au făcut publică relația, iar mai târziu și-au spus povestea la posturile locale de televiziune din Barcelona. „Nu aveam chef să le spunem tuturor povestea noastră pe rând, așa că de aceea am decis să o spunem în acest fel”, a punctat Ana.

Ei au fost rapid întâmpinați cu o avalanșă de critici, inclusiv persoane care le-au spus că vor „arde în iad”. Acest lucru nu i-a descurajat, iar acum cer guvernului permisiunea de a se căsători, deoarece au deja doi copii împreună. Incestul nu este o infracțiune în Spania, dar Codul civil spaniol interzice căsătoria între rudele directe.

„Societatea trebuie să avanseze și să nu se agațe de tradiționalism. Nici persoanele de același sex nu aveau voie să se căsătorească cândva, iar acum pot”, a declarat Ana. „Ne iubim foarte mult și asta ar trebui să primeze. Nu facem rău nimănui. De aceea vrem ca oamenii să ne cunoască povestea”, a mai mărturisit aceasta.

Copiii cuplului, în vârstă de cinci și trei ani, au un risc mai mare de a avea o boală recesivă din cauza faptului că părinții lor sunt înrudiți genetic, dar Ana i-a descris pe ambii copii ca fiind perfect sănătoși.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Rafael Nadal revine azi pe teren, la Barcelona: "Cred că este ultimul an”
Rafael Nadal revine azi pe teren, la Barcelona: "Cred că este ultimul an”
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal a declarat luni că are "senzaţia" că ediţia din acest an a turneului de la Barcelona va fi ultima la care va participa, scrie EFE. "Cred că este...
Rezultat rușinos pentru echipa lui Ianis Hagi. Ce-a făcut internaționalul român
Rezultat rușinos pentru echipa lui Ianis Hagi. Ce-a făcut internaționalul român
Alaves, echipa internaționalului român Ianis Hagi (25 de ani), a suferit un eșec rușinos în etapa a 31-a a campionatului Spaniei. Astfel, Alaves, clasată pe locul 14, a fost învinsă cu...
#ana parra, #Daniel, #copii impreuna, #casatorie, #relatie, #Spania, #barcelona , #stiri internationale