Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Momentul în care Ana Morodan a fost oprită în trafic. Ce mesaj le-a transmis copiilor și tinerilor care o urmăresc VIDEO

Joi, 30 Martie 2023, ora 10:56
6160 citiri
Momentul în care Ana Morodan a fost oprită în trafic. Ce mesaj le-a transmis copiilor și tinerilor care o urmăresc VIDEO
Ana Modoran oprită de polițiști în trafic FOTO captură video TikTok

Ana Morodan a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Ulterior, ea a fost plasată sub control judiciar.

Poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat marţi, 28 martie, semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, însă Ana Morodan, aflată la volan, nu s-a conformat, ci şi-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulaţie au fost înregistrate doar pagube materiale.

Morodan a refuzat să fie testată pentru substanţe psihoactive şi alcool, refuz pe care l-a exprimat şi când a fost dusă la INML în vederea prelevării de mostre biologice.

Influenceriţa cu jumătate de milion de urmăritori a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile și este cercetată în trei dosare penale.

Ea le-a spus jurnaliștilor că ia somnifere pentru care are o rețetă de la medic și că nu consumă substanțe interzise.

„Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii! N-am consumat droguri. Iau medicamente, se numesc somnifere, sunt pe reţetă”, le-a spus ea jurnaliștilor, negând că obișnuiește să combine medicamentele cu alcool.

Momentul în care a fost oprită de poliție a fost surprins într-o filmare și publicat pe TikTok.

@mihaisaru10 #anamorodan #politie #arest #accident #droguri ♬ original sound - Mihai Saru396

Ana Modoran le-a transmis un mesaj urmăritorilor săi de pe Instagram în care le recomandă să nu facă la fel ca ea.

"Am o rețetă de la medic"

În fața judecătorilor, ea a recunoscut că a condus fără permis, dar a precizat că nu a consumat și nu consumă niciodată droguri. „Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină", a spus Ana Morodan. Întrebată de ce nu a tras pe dreapta la semnalele polițiștilor, Morodan a spus că nu a primit semnale.

Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Un poliţist care urma să intre de serviciu în Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, a fost testat pozitiv la substanţe interzise. El a fost retras din dispozitiv şi dus la spital pentru...
Noi reguli pe șoselele Europei. Măsurile PE vizează comportamentul periculos la volan
Noi reguli pe șoselele Europei. Măsurile PE vizează comportamentul periculos la volan
Parlamentul European a convenit asupra mai multor măsuri de a preveni comportamentul periculos la volan în străinătate, anunţă instituţia europeană într-un comunicat. Miercuri,...
#Ana Modoran, #politie, #trafic, #droguri, #mesaj, #tineri , #stiri vedete