Ana Maria Prodan, noi dezvăluiri despre Reghecampf: „Era turbat!”

Miercuri, 28 Septembrie 2022, ora 08:05 3379 citiri
Ana Maria Prodan e la cuțite cu Reghecampf FOTO facebook

Scandalul dintre Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a fi încheiat, chiar și după episodul în care cei doi s-au păruit în plină stradă.

Impresara, care are o mână și un picior în ghips, a povestit noi amănunte de la cearta care a dus la bătaia între ei, deși, duminică, în ziua botezului fiului cel mic al lui Reghe, ea promisese public că nu va mai face nicio referire la fostul ei partener.

„Nu l-a chemat pe Bebeto la botez, nu s-a pus problema de așa ceva! Copilul nu vrea să meargă cu el! Adică, tu vrei copilul să-ți sară în brațe când tu îi distrugi mama, o ameninți cu moartea, o lovești?! Mirosea rău a alcool atunci când a intrat peste noi în casă, duhnea. Așa a zis și bona, așa a zis și copilul. Era turbat, a venit turbat peste noi în casă!

Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate, ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat, toți trei ne-am apărat, și copilul și bona, și finul meu, de fapt toți patru. Noi toți ne-am apărat, în condițiile în care acest om era efectiv turbat!", a afirmat Anamaria Prodan pentru Click!.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0