Ana Birchall, despre Firea: Tupeu si maxima nesimtire la aceasta doamna

Luni, 01 Februarie 2021, ora 13:17
41483 citiri
Ana Birchall, despre Firea: Tupeu si maxima nesimtire la aceasta doamna
Ana Brichall

Ana Birchall o ataca pe senatoarea PSD Gabriela Firea, dupa ce fostul primar general i-a declarat razboi ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu.

"Tupeu si maxima nesimtire la aceasta doamna senator (fugita in Parlament desi castigase un loc de consilier general iar in campanie se jura si promitea cum o sa se lupte ea pentru bucuresteni etc etc... functia de consilier general fiind prea mica pentru ambitiile de preamarire ale acestei doamne)!", a reactionat Birchall.

In opinia fostului ministru al Justitiei, pentru "toate nenorocirile facute in Bucuresti", Firea ar trebui "sa nu scoata capul din pamant de rusine....si sa aiba decenta sa se abtina".

"P.S. Da, asa cum am mai spus, ministrul Sanatatii are responsabilitate sa (inclusiv din primul mandat) dar Firea se numara printre ultimile persoane care poate sa scoata capul si sa dea lectii! Daca e totusi nevorbita poate incepe cu domnul Cercel!", a adaugat Birchall.

Intr-o alta postare pe Facebook, fostului ministru al Justitiei a amintit de o poza mai veche in care Firea, aflata in biroul ei din Primaria Capitalei, are langa ea un calorifer electric.

"Sa ii aducem aminte doamnei senator cum se incalzea la biroul de primar general cu caloriferul sau cum se tinea de balade gen 'cri cri calorifer gri' ...ca se pare ca a uitat! Asa cum am mai spus, aceasta doamna ar trebui sa aiba minima decenta si sa nu mai ridice capul din pamant de rusine pentru tot raul facut bucurestenilor in mandatul ei de primar! Rog share, sa se stie adevarul! P.S. O rog sa nu isi mai asmuta postacii, trolii si un anumit 'patruped' ca sa ma denigreze! Nu de alta dar pur si simplu se face si mai mult de ras!", a precizat Birchall.

Centrele de vaccinare incep administrarea de luni, 1 februarie 2021, a vaccinului Moderna, in paralel cu cel produs de Pfizer/BioNTech.

El este noul Man din fotbalul romanesc. Craiova i-a facut deja o oferta. Cine il mai vrea pe fotbalistul minune

George Simion, dupa intalnirea cu Vlad Voiculescu: "Sunt in stare de soc!". Diana Sosoaca a anuntat ca se va duce sa vorbeasca cu ministrul Sanatatii

Ana Maria Prodan, despre Gigi Becali: "Are 1,20 m, pe scaunel, cu mainile ridicate, bust si cap ca sa nu ii ploua in gat, ca nu il foloseste"

"Miracolul" de la Cazinoul Constanta. Celebra cladire-monument incepe sa arate "ca in tinerete" dupa decenii de abandon

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ana Birchall, #Firea, #Voiculescu , #stiri Ana Birchall