Imagine scandaloasă: portarul naționalei României de hochei a purtat pe cască steagurile Ungariei și Ținutului Secuiesc. Reacția federației

Autor: Teodor Serban

Marti, 17 Mai 2022, ora 12:50

6981 citiri

Zoltan Toke

După ce jucătorii de etnie maghiară din naționala României de hochei au intrat într-un scandal uriaș acceptând să cânte la Campionatul Mondial din Slovenia imnul secuiesc, un alt detaliu revoltător a ieșit la iveală, de la aceeași competiție.

Astfel, după cum se poate vedea în fotografie, portarul României, Toke Zoltan (27 de ani), a evoluat în unul dintre meciuri cu o cască pe care erau lipite steagurile Ungariei și Ținutului Secuiesc.

”Sunt amărât și foarte mâhnit. Nu pot înțelege cum un jucător care a mers să reprezinte România la Campionatul Mondial poate purta asemenea însemne pe echipamentul României. Federația română le-a dat căști, dar portarii folosesc căștile lor de la echipele de club pentru că le e greu să se acomodeze cu unele noi. Jucătorii nu pot purta pe echipament alte însemne decât cele avizate în manualul competiției”, a reacționat Alexandru Hălăucă, președintele FR de Hochei, pentru GSP.ro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (14)