Garda de corp a lui Zelenski a ajuns sex-simbol. Milioane de oameni urmăresc filme cu „umbra” președintelui în acțiune VIDEO

Autor: Alina Toma

Sambata, 11 Martie 2023, ora 12:02

7292 citiri

Șeful echipei de securitate a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, vedetă TikTok FOTO stirileprotv

Maksim Donets, șeful echipei de securitate a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a devenit o celebritate pe TikTok, după cee milioane de oameni au urmărit și distribuit videoclipuri cu el în acțiune.

Deși a fost prezentat în mediul virtual ca fiind sosia lui Zelenski, sau „dublura secretă” a acestuia, de unii adepți ai teoriei conspirației, Maksim Donets este garda de corp personală a lui Zelenski.

Donets, bărbatul care apare mereu în spatele președintelui Ucrainei, în aproape fiecare fotografie sau imagine video, a devenit un sex-simbol surprinzător, cu un număr uriaș de urmăritori pe rețelele de socializare, deși el însuși nu postează nimic.

@maksimdonets.ua ♬ оригінальний звук - слава україні!!!!

Merge peste tot unde se duce liderul ucrainean, de obicei îmbrăcat în aceleași haine de militare ca și șeful său, dar întotdeauna foarte înarmat.

@maksimdonets.ua ♬ From Ukraine - IKSIY & SESTRA

Donets se ocupă, de asemenea, de vizitatori de profil înalt, precum președintele american Joe Biden și Boris Johnson - care a insistat să se plimbe pe străzile Kievului în timpul primei sale călătorii în capitala ucraineană.

Andriy Yermak, șeful biroului prezidențial al lui Zelenski, a declarat pentru Newsweek: "La sfârșitul întâlnirii, Boris Johnson a spus: "Aș vrea să mă plimb. Zelenski s-a întors către șeful securității și a spus că domnul Johnson ar dori să facă o plimbare în Kiev", a declarat Yermak. "Iar Donets a răspuns: 'Ei bine, lăsați-l pe domnul Johnson să se plimbe'", potrivit stirileprotv.ro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)