„Par comici”. Zelenski a răspuns apelului lui Lukașenko către Putin de a opri ostilitățile pe frontul din Ucraina

Autor: Teodor Serban

Vineri, 31 Martie 2023, ora 18:30

4397 citiri

Lukașenko l-a criticat pe Zelenski pentru că ar fi „interzis negocierile de pace” FOTO Twitter

Consilier șef al Președinției Ucrainei, Mihail Podolyak, a vorbit despre declarația liderului bielorus Aleksandr Lukașenko cu privire la încetarea focului pe frontul Ucraina.

Potrivit consilierului orice încetare a focului va însemna dreptul Rusiei de a rămâne pe teritoriile ocupate ale Ucrainei.

"Acest lucru nu poate fi permis. Ucraina are dreptul de a muta trupe și echipamente pe teritoriul său după cum crede de cuviință. Par comici", a scris Podolyak.

Ce a spus Lukașenko despre războiul din Ucraina

Pe 31 martie, liderul bielorus Aleksandr Lukașenko a transmis un mesaj poporului și parlamentului. Dictatorul de la Minsk a cerut Federației Ruse și Ucrainei să oprească ostilitățile. Lukașenko consideră că este timpul să se oprească ostilitățile și să declare un armistițiu fără dreptul de a muta și de a transfera arme.

El a mai spus că a încercat întotdeauna „să-l convingă pe Zelenski într-o manieră prietenoasă”. Lukașenko l-a criticat pe Zelenski pentru că ar fi „interzis negocierile de pace”.

Tot pe 31 martie, Aleksandr Lukașenko a declarat că sarcina Occidentului de astăzi este să distrugă republica sa, dar se presupune că Rusia este alături de apărarea lor și nu va permite acest lucru.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (13)