"Eu cand vreau sa fluier, fluier", cel mai bun thriller de la Beaunne

Luni, 12 Aprilie 2010, ora 16:25

922 citiri

Foto: Strada Film

Filmul "Eu cand vreau sa fluier, flueier", al lui Florin Serban, a castigat Premiul pentru cel mai bun film din sectiunea New Blood a Festivalului International de Thriller din Beaunne, Franta.

Actorul principal din film, George Pistereanu, a fost prezent duminca seara la si ceremonie pentru a ridica premiul, potrivit unui comunicat de presa Strada Film, remis Ziare.com.

La editia din acest an a festivalului a fost introdusa o sectiune dedicata lui Samuel L. Jackson, in semn de tribut pentru intreaga cariera. Actorul a venit la Beaunne pentru a prezenta cateva din cele mai iubite filme ale lui, printre care si "Pulp Fiction".

"Eu cand vreau sa fluier,fluier", proiectat la Penitenciarul Jilava

"Cu o seara inainte am fost la o petrecere si nu-mi venea sa cred ca toata lumea stia cine sunt, dar nu ma gandeam ca o sa luam premiu. Pe scena, Presedintele Juriului, regizorul Sam Karmann a spus ca decizia juriului a fost unanima si ca el crede ca filmul va avea mare succes in Franta.

Deocamdata, eu ma bucur ca filmul are succes in Romania", a declarat actorul George Pistereanu, la intoarcerea de la Beaunne.

La doua saptmani de la premiera, "Eu cand vreau sa fluier, fluier" are in total aproape 28.000 de spectatori.

A.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu