Best Bon Jovi Tribute cu New Jersey

Vineri, 12 Februarie 2016, ora 22:57

2206 citiri

Foto: BestMusic

Trupa italiana New Jersey va concerta vinery, 19 februarie, in Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Activa din 2007, trupa New Jersey este cotata drept cel mai fidel tribut Bon Jovi din lume. Formatia tribut originara din Italia a pregatesti pentru spectacolul din Romania piese celebre precum "Bed Of Rose", "Living On A Prayer", "Keep The Faith", "Blaze Of Glory", "Runaway", "It's My Life", "Always" si multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale.

Biletele pentru showul "Best Bon Jovi Live Tribute" se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea -Hard Rock Bucuresti, Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reteaua de magazine Say Shops - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

In presale, biletele au urmatoarele preturi:

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 40 de lei. In ziua evenimentului, biletele isi pastreaza pretul.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu