A piratat filmul "The Revenant", iar acum trebuie sa plateasca 1 milion de dolari

Duminica, 02 Octombrie 2016, ora 14:00

8284 citiri

Foto: The Revenant

Un barbat din California, care in decembrie anul trecut a furat o copie a filmului The Revenant si a postat-o pe Internet cu sase zile inainte de lansarea oficiala, a fost obligat de instanta sa plateasca 1,12 milioane de dolari studioului american de film 20th Century Fox.

Barbatul de 31 de ani a fost gasit vinovat de incalcarea drepturilor de autor dupa ce a furat si a distribuit ilegal o copie a fimului regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu, precum si o copie a fimului The Peanuts anul trecut, in timp ce lucra pentru compania de film, potrivit The Independent.

Pe langa plata daunelor, barbatul a fost condamnat la opt luni de arest la domiciliu si la o perioada de supraveghere de 24 de luni.

Intr-un interval de sase saptamani, mai mult de 1 milion de oameni au descarcat The Revenant, pentru care actorul american Leonardo di Caprio a primit primul sau Oscar.

The Revenant a avut incasari de 533 de milioane de dolari, in timp ce castigurile The Peanuts in box office s-au ridicat la 246,2 milioane de dolari.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)