Un Volkswagen abandonat de 8 ani a pornit ”la cheie”, în ciuda stării jalnice în care se afla VIDEO

Autor: Teodor Serban

Vineri, 28 Aprilie 2023, ora 19:12

3921 citiri

Mașina a pornit și a putut circula pe un drum de pământ FOTO Youtube

Un autoturism Volkswagen Passat B4 din 1996, abandonat în Estonia, a ”reînviat”. Mașina a stat în aer liber timp de 8 ani, fără a fi pornită. Un videoclip cu pornirea mașinii a apărut pe canalul de YouTube Flexiny.

Volkswagen Passat B4 break era într-o stare jalnică. După o lungă perioadă de inactivitate a ruginit, vopseaua de pe caroserie s-a dezlipit și rugina s-a văzut pe alocuri.

Mașina a pornit și a putut circula pe un drum de pământ.

Motor pe benzină de 1,8 litri cu o capacitate de 90 CP s-a dovedit a fi de mare încredere, deloc dificil de pornit - au fost necesare câteva manipulări simple.

Mecanicul a conectat contactele în distribuitorul de aprindere, a înlocuit o bujie și a instalat bateria. A fost introdus combustibil în motor și a pornit.

Pentru ca mașina să meargă a fost necesară și deblocarea frânelor, lucru făcut cu un baros. După aceea, Volkswagenul Passat B4 a fost testat pe un drum de pământ din apropiere.

Patra generație Volkswagen Passat a fost produsă între 1993 și 1997, în total 690.000 mașini, iar 60% dintre ele erau break. Modelele erau echipat cu motoare pe benzină și diesel cu putere de la 75 la 184 CP.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)