Voronin: Nu i-am promis lui Basescu niciun consulat la Cahul sau Balti

Autor: Bogdana Boga

Sambata, 25 August 2007, ora 16:52

1505 citiri

Presedintele moldovean, Vladimir Voronin, sustine ca Republica Moldova nu a promis Romaniei ca va permite deschiderea a doua noi consulate la Cahul si la Balti. Liderul de la Chisinau a subliniat, intr-o emisiune televizata de vineri seara, ca atunci cand s-a intalnit cu Traian Basescu, in luna ianuarie, a spus doar ca va examina aceasta posibilitate.

Pe de alta parte, Vladimir Voronin acuza oficialitatile de la Bucuresti ca platesc anumite persoane din Republica Moldova pentru ca acestea sa promoveze ideea unirii cu Romania.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Traian Băsescu avansează o variantă în care Dreapta Unită ar putea să ajungă la guvernare. Ce rezultat crede că va obține AUR
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (5)