Putin si sotia misterioasa: Casatorie sau exercitiu pe Internet?

Autor: Arina Ciocildau

Duminica, 22 Septembrie 2013, ora 18:02

6307 citiri

Foto: The Telegraph

Dupa ce a divortat de sotia sa in iunie 2013, in jurul vietii personale ale lui Vladimir Putin au aparut mai multe zvonuri. Cel mai circulat zvon a fost insa despre relatia sa cu Alina Kabayeva, o fosta gimnasta rusa, acum in varsta de 30 de ani.

Administratia Prezidentiala a negat in repetate randuri aceste zvonuri, scrie Daily Mail. Sambata, Alexei Navalny, unul dintre rivalii lui Putin a scris pe Internet: "Mi s-a spus ca Putin si Kabayeva se casatoresc astazi la manastirea Iver. Toata regiunea Valdai este inchisa".

Purtatorul de cuvant al presedintelui rus, Dmitry Peskov, a catalogat aceasta afirmatie drept "un exercitiu pe Internet de a mai scapa de plictiseala".

Valdai este o regiune din Rusia. Acolo a avut loc saptamana aceasta o intalnire internationala cu politicieni si jurnalisti.

Vladimir Putin a venit la conducere in 2000. Dupa doua mandate el a devenit premier, locul sau fiind luat de Dmitri Medvedev. Aceasta miscare ar fi fost facuta pentru a evita o incalcare a Constitutiei care spune ca un presedinte nu poate avea trei mandate consecutive. In timpul lui Medvedev, mandatul prezidential a fost marit la sase ani. Putin a castigat in 2012 un al treilea mandat in ciuda protestelor de strada care au avut loc la acea vreme.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (7)