Putin si-a angajat fotograf mai sexy decat al lui Medvedev? (Galerie foto)

Autor: Madalina Mitan

Vineri, 17 Iunie 2011, ora 10:05

3070 citiri

Foto: The Daily Mail

Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, si premierul Vladimir Putin se bat in .... femei frumoase.

Saptamana trecuta, Kremlinul a prezentat presei noul fotograf personal al presedintelui. Katya Shtukina a facut parte din echipa cotidianului Izvestia si a acceptat oferta de slujba, urmand sa-l insoteasca peste tot pentru a-i face fotografii.

Este cunoscuta ca un profesionist adevarat, iar cel mai cunoscut blogger din Rusia, Rustem Adagamov, afirma despre Katya ca "este o persoana incredibil de draguta si calma, o femeie frumoasa si un profesionist adevarat", scrie The Daily Mail.

Potrivit unor surse apropiate Kremlinului, Medvedev i-ar fi inmanat personal aparatul Canon profesional cu care Katya va lucra.

Nici nu s-a uscat bine "cerneala" ziaristilor care au comentat in fel si chip numirea tinerei fotografe la Kremlin, ca Vladimir Putin, premierul Rusiei, a prezentat-o presei, la randul sau, pe Yana Lapikova, fosta Miss Moscova.

Desi operele sale profesionale nu sunt prea cunoscute in Rusia, Yana si-a castigat popularitate in randul "sexului tare" dupa ce a pozat in lenjerie intima. "Nu stiu de ce atata agitatie dar da, Yana Lapikova lucreaza cu noi", a spus secretarul de presa al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov.

"Nu ne intereseaza frumusetea fotografului, ci mai degraba profesionalismul", a adaugat oficialul rus. Pe de alta parte insa, acelasi blogger citat de Daily Mail afirma ca a intrebat prin lumea presei si nimeni nu a auzit, pana acum, de Yana Lapikova.

Yana afirma insa ca nu este prea incantata de participarea sa la concursul Miss Moscova. "A fost cea mai mare greseala din viata mea. Nu a meritat. Activitatea de fotograf este mult mai importanta pentru mine", s-a destainuit frumoasa bruneta. Yana Lapikova s-a mai aratat incantata ca va lucra pentru Vladimir Putin si a dezvaluit ca, pana acum, a lucrat pentru o agentie de presa ruseasca, fara sa precizeze insa care este aceasta.

Oricum, un apropiat al echipei prezidentiale nu s-a putut abtine sa nu comenteze: "Pana acum, nici o femeie nu a facut parte din echipele oficiale ale liderilor de la Moscova. Brusc, sunt doua, una mai frumoasa decat cealalta", a spus oficialul, sub acoperirea anonimatului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu