Caz revoltător relatat de Vlad Voiculescu: "O fată a mărturisit că tatăl i-a găsit loc de muncă la stat. A adăugat că nici nu trebuie să se ducă la serviciu"

Autor: Iulian Birzoi

Luni, 30 August 2021, ora 15:52

7871 citiri

Fostul ministru Vlad Voiculescu critică dur PNL FOTO Hepta

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a comentat luni, 30 august, punerea sub acuzare de către DNA a fostului ministru Florian Bodog.

Voiculescu și-a amintit apoi de cazul unei tinere care a venit la un interviu într-o companie privată și spunea cum tatăl acesteia îi găsise un loc de muncă la stat la care nici nu trebuia să meargă la muncă.

„Ieri cineva care lucreză la o companie privată îmi povestea cum o fată a venit la interviu și a spus că dorește să se angajeze doar pentru jumătate de normă deocamdată pentru că `mi-a găsit tata un loc la stat și nu l-aș lăsa până nu văd dacă îmi place la dumneavoastră`. A adăugat că nu trebuie să se ducă la serviciul de la stat.

Astăzi citesc că domnul Bodog tocmai a fost pus sub acuzare de DNA pentru o faptă de acum vreo 4 ani (!!!) care seamănă foarte tare cu asta. A găsit și dânsul un loc de stat la stat pentru cineva. Bănuiesc că măcar mii daca nu zeci de mii de astfel de `locuri pentru cineva` există în continuare în instituțiile statului. La fiecare nivel”, relatează Vlad Voiculescu pe Facebook.

Acesta a criticat apoi guvernarea PNL, acuzându-i pe liberali că au blocat orice reformă reală.

„P.S. Cât scriam asta, PSD tocmai anunță că e pregătit să preia guvernarea. Asta după 8 luni de guvernare în care PNL a dus mai departe moștenirea vechii politici, blocând orice reformă reală”, a completat Vlad Voiculescu.

Mesajul lui Voiculescu vine după ce luni fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi fals în înscrisuri sub semnături privată.

Fostul demnitar este acuzat că şi-a angajat pe post de consilier personal o persoană care timp de 12 luni a încasat salariu fără a veni la serviciu, el fiind cel care semna fişele de prezenţă şi care a falsificat semnătura acesteia pe două contracte individuale de muncă.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (13)