Reactia clubului Viitorul dupa decizia luata de TAS

Joi, 13 Iulie 2017, ora 12:35

10113 citiri

Foto: Facebook/Academia Gheorghe Hagi

Cristi Bivolaru a oferit prima reactie dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis ca Viitorul este campioana Ligii 1.

Directorul general al Viitorului sustine ca, in cazul in care decizia ar fi fost in favoarea FCSB-ului, fotbalul romanesc s-ar fi dus "prea mult spre lumea a treia sau a patra".

"In sfarsit, dupa o luna si jumatate avem o dimineata linistita. Ne-am fi dus prea mult spre lumea a treia sau a patra daca se intampla altceva. Am aratat care a fost pozitia clubului Steaua de acum si cea din 2012, cand Becali acuza TAS ca e corupt. Aveam un caz solid, dar mi-a fost putin teama ca judecatorii nu vor avea timp sa treaca prin toate documentele", a spus Bivolaru la Sport.ro.

"Pentru mine a fost o premiera, nu am avut de a face cu astfel de proces si sper sa nu mai avem asa experiente", a continuat acesta.

Viitorul si FCSB au terminat playoff-ul Ligii 1 la egalitate de puncte, cate 44, iar trupa lui Hagi a fost desemnata campioana de catre Liga Profesionista de Fotbal pe baza rezultatelor directe mai bune inregistrate in playoff (3-1 la Ovidiu si 1-1 pe National Arena).

Gigi Becali a contestat la TAS decizia LPF, pe motiv ca in regulament nu e specificat clar acest criteriu de departajare si a cerut ca in calcul sa fie luate si rezultatele directe din sezonul regulat, situatie in care FCSB ar fi castigat titlul.

E primul titlu cucerit de Viitorul lui Gica Hagi, venit la numai 8 ani distanta de la infiintare.

I.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)