Victor Ponta isi anunta inscrierea intr-un alt partid

Joi, 06 Iulie 2017, ora 11:19

20404 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul prim-ministru Victor Ponta, care a fost exclus recent din PSD, a anuntat ca din toamna va activa intr-un alt partid.

Intrebat, miercuri seara, cand isi va face un partid in care sa atraga oameni de valoare, Ponta a raspuns:

"Nu am fost niciodata in alt partid cu exceptia PSD / dupa 15 ani de activitate am fost exclus pentru ca l-am aparat pe Sorin Grindeanu (care era in PSD din 1996) impotriva lui Liviu Dragnea (care a venit de la PD)!!! Acum sunt independent dar cu siguranta din Septembrie voi face politica intr-un partid nou (sub nicio forma in vreunul din cele aflate acum in Parlament)! ".

Comentariile au fost facute la o postare a fostului premier, care a facut o comparatie intre socialistii din Franta si din Ungaria si PSD - in ce priveste scaderea in preferintele electoratului si nerespectarea programului de guvernare.

"Inca mai cred ca lucrurile se pot indrepta - dar numai daca se indeplinesc cel putin cateva conditii:

- Guvernul sa fie condus de Premier de la Palatul Victoria nu de Liviu Dragnea de la sediul PSD

- in Guvern numirile sa se faca pe criteriul competentei profesionale si nu al obedientei fata de Presedintele Partidului

- banii publici sa fie folositi pentru binele general si nu pentru imbogatirea unor firme private (gen Teldrum) sau pentru cumpararea de sprijin politic

- guvernarea sa nu fie folosita si deturnata de interesul salvarii personale fata de problemele judiciare

- oprirea iluziei ca o Propaganda agresiva sustinuta doar cu tupeu si resurse financiare poate sa suplineasca lipsa rezultatelor / sau lupta paranoica contra celor care fac dezvaluiri sau critica - omul obisnuit care primeste 100 de lei in plus la salariu sau pensie stie prea bine ca asta nu ii da posibilitatea sa aiba latifundii in Brazilia!

- asigurarea stabilitatii si predictibilitatii in zona economica, fiscala si sociala (nimeni nu mai vrea promisiuni - ci doar stabilitate si siguranta)! ", a scris pe Facebook Victor Ponta.

F.N.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (12)