Ponta nu se gandeste la remanieri: Puteti sa cereti demisia oricui, eu am luat masurile la nivelul Guvernului

Autor: Ionela Samoila

Vineri, 24 Ianuarie 2014, ora 11:35

2759 citiri

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea din videoconferinta sustinuta la Palatul Victoria, ca nu se gandeste la remanierea altor ministri, iar daca vor exista propuneri de schimbare a unor membri ai Cabinetului, acestea nu vor viza ministri PSD.

Intrebat daca sunt luate in calcul si alte inlocuiri din fruntea ministerelor in urma organizarii proaste a operatiunii de salvare de luni, Victor Ponta a spus: "Ca sef al Guvernului eu nu intentionez asa ceva, iar daca ma intrebati ca lider al PSD, de la PSD, nu".

Tragedie aviatica in Apuseni: PDL da vina pe Ponta si ii cere demisia

Totodata, la iesirea din sediului Guvernului, premierul a fost intrebat daca va cere demisia ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, prilej cu care le-a spus jurnalistilor "ca ei pot cere demisia oricui doresc", dar ca el "a luat masurile la nivelul Guvernului".

De asemenea, premierul a spus ca nu exista inca o propunere pentru conducerea Ministerului de Interne si ca aceasta urmeaza sa fie facuta de PNL. "O sa discutam pentru ca este un minister foarte important, o sa am saptamana viitoare si o discutie cu domnul Antonescu", a mai spus Victor Ponta.

Ponta: MAI este coloana vertebrala a statului roman. O sa va apar cu toate fortele

Liberalul Radu Stroe si-a dat demisia, joi, din fruntea Ministerului de Interne, dupa ce mai multe multe voci din partid, dar si din opozitie i-au cerut acest lucru, ca urmare a organizarii defectuoase a operatiunii de salvare a victimelor tragediei aviatice din Apuseni.

Initial, in primele ore de la producerea tragediei, ministrul Radu Stroe spunea ca "nu are nimic sa-si reproseze", iar ulterior a revenit asupra declaratiilor, spunand "ca nu-si reproseaza decat faptul ca s-a intamplat in mandatul sau", dar ca nu demisioneaza. In cele din urma, joi, el si-a dat demisia "de onoare".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (29)