Ponta: Nu e teama de rebeliune in PSD, ci de tradare si interese meschine

Marti, 02 Decembrie 2014, ora 16:20

3237 citiri

Foto: Evenimentul Zilei

Presedintele PSD, Victor Ponta, a explicat ca nu ii este teama de rebeliune, in cadrul partidului, ci "doar de tradare".

Intrebat, in cadrul unui interviu acordat Evenimentului Zilei, daca ii este frica de o rebeliune in partid, dupa ce trei membri au fost exclusi si unul a demisionat, premierul a respins aceasta ipoteza.

"Nu exista in PSD teama de rebeliune, nu am avut asa ceva in 5 ani de mandat, ci doar de tradare, interese meschine si lipsa de solidaritate in momente dificile. Daca vreti acesta este raspunsul exact la ceea ce s-a intamplat si acesta este motivul despartirii de domnii Vanghelie si Geoana", a subliniat Victor Ponta.

Ponta: Eu asigur doar o conducere tranzitorie a PSD. Cum vede viitorul partidului

Ponta: Daca se pierde majoritatea parlamentara, voi demisiona din functia de premier

Conducerea PSD a decis, joi, sa renunte la trei membri marcanti - fostul sef al partidului Mircea Geoana, primarul sectorului 5 Marian Vanghelie si fostul ministru Dan Sova.

Geoana, Vanghelie si Sova, exclusi din PSD, se cere si mazilirea lui Iliescu. Razboiul declaratiilor continua

Sebastian Ghita demisioneaza din PSD: Sunt in continuare prieten cu Ponta, dar el are o tema

De asemenea, vineri, deputatul Sebastian Ghita a demisionat, vineri, din PSD, dupa un diferend cu presedintele partidului, Victor Ponta. Deputatul a declarat ca Victor Ponta i-a cerut demisia.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)