Ponta merge si el la Bruxelles, la reuniunea socialistilor

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 10:31

2013 citiri

Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta va participa joi la reuniunea Partidului Socialistilor Europeni care va avea loc la Bruxelles, in aceeasi zi in care presedintele Traian Basescu va participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European.

Desi cei doi reprezentanti ai Romaniei se vor afla la Bruxelles in aceeasi perioada, premierul a spus ca nu se va intalni cu Traian Basescu acolo, nici macar "la o cafea", asa cum ii propusese presedintele, intrucat scopul vizitei sale este altul, acela de a se intalni cu socialistii europeni.

"Unde, in Grande Place, unde? Vedeti, acesta este un mod de a vorbi ca la carciuma. Din nou Traian Basescu vorbeste ca la carciuma. E presedintele tarii, eu sunt prim-ministru, eu ma duc cu o treaba la Bruxelles, domnia sa cu alta treaba, nu ma intalnesc prin carciumi cu domnul Basescu, in general nu trec pe acolo", a precizat premierul Victor Ponta.

Declaratiile premierului au venit dupa ce, saptamana trecuta, intrebat despre o eventuala intalnire la Bruxelles cu seful Guvernului, Traian Basescu a raspuns ca ar putea sa-i ofere acestuia o cafea. "Oricand pot sa dau o cafea la hotelul unde sunt cazat in oras", a precizat Basescu vinerea trecuta, dupa ce varianta deplasarii unei delegatii comune la intrunirea Consiliului European a fost exclusa.

I.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)