Ponta: Marian Sarbu se duce intr-o functie buna, intelegem de ce a plecat din PSD

Marti, 27 Martie 2012, ora 16:54

2591 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Victor Ponta a ironizat faptul ca seful UNPR, fostul pesedist Marian Sarbu, paraseste Parlamentul pentru a conduce Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, spunand ca acum a inteles de ce acesta a plecat din PSD.

La inceputul sedintei BPN de marti, Victor Ponta i-a urat succes lui Marian Sarbu pentru noua functie.

"Va reamintesc ca Guvernul Ungureanu a trecut prin Parlament, astfel nu ar fi trecut cu voturile unor parlamentari care si-au schimbat optiunea politica peste noapte pentru diverse functii. Apropo, sa-i uram succes fostului nostru coleg, domnul Marian Sarbu, acum am inteles si noi de ce a plecat din PSD, ca sa mearga intr-o functie buna. E decizia domniei sale, dar macar intelegem de ce a plecat", a declarat presedintele PSD.

Marian Sarbu, avizat ca presedinte al Comisiei de supraveghere a pensiilor private

Comisiile parlamentare reunite de buget, alaturi de cele economice, l-au avizat luni pe presedintele UNPR, Marian Sarbu, ca presedinte al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Marian Sarbu va fi validat de plenul reunit marti dupa-amiaza. Din acel moment, el devine incompatibil cu functia de la Parlament, dar si cu cea de la partid, din ambele urmand sa demisioneze.

Saptamana trecuta, Victor Ponta spusese intr-o emisiune TVR Info ca din cate stie Marian Sarbu nu va mai candida pentru un nou mandat la Parlament. Ponta nu a dat alte detalii. Contactat de NewsIn, Sarbu a refuzat sa faca vreo precizare in legatura cu cariera sa politica.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Vezi comentariile (1)