Ponta: Mai e cineva atat de fraier sa-i ceara lui Basescu mandatul de premier?

Autor: Florin Necula

Marti, 11 Decembrie 2012, ora 16:23

2506 citiri

Prim-ministrul Victor Ponta a spus ca nu se pune problema ca Traian Basescu sa desemneze premier o alta persoana decat propunerea USL pentru aceasta functie, intreband daca mai este "cineva atat de fraier incat sa se duca la Basescu sa-i dea mandat?".

"Acuma, dumneavoastra chiar credeti ca mai e cineva atat de fraier incat sa se duca la domnul Basescu sa-i dea mandatul? Bun, nu e exclus niciodata. Sunt oameni care m-au surprins chiar si pe mine", a spus presedintele PSD, marti, intr-o conferinta de presa, raspunzand intrebarilor jurnalistilor.

Acesta a explicat ca nu a discutat cu colegii sai de partid despre situatia ca Traian Basescu sa nominalizeze o alta persoana din cadrul PSD drept candidat la functia de premier.

"Nu exista aceasta varianta. Din partea PSD, am discutat, nu exista acest lucru", a afirmat prim-ministrul.

Ponta: Dragnea si Nichita in comisia de negocieri pentru noul Guvern. Nastase va fi eliberat

Vorbind despre investirea viitorului premier, Victor Ponta a spus ca nu a primit vesti de la Cotroceni, "nici porumbei calatori, nici altceva de acest gen".

"Sa aiba loc investirea cat mai repede, pentru ca n-avem buget pentru 2013, daca intarziem prea mult nu mai vine delegatia FMI. Daca intarziem, in 2013 va trebui sa intre in vigoare niste legi pe care Guvernul Boc le-a amanat. Ideea amanarii este o idee iresponsabila si este o idee impotriva intereselor Romaniei. Sunt prim-ministru si acum, deci nu am o problema daca de Craciun sunt sau nu prim-ministru, tot prim-ministru sunt", a percizat Ponta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)