Ponta despre Basescu: E mort de frica. Ce-o sa spuna doamna Udrea sa ajunga si el in inchisoare? (Video)

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 18:26

7110 citiri

Foto: Realitatea TV (Arhiva)

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, miercuri, comentand recentele afirmatii ale lui Traian Basescu, despre implicarea SRI in campania electorala, ca Basescu minte si ca e "mort de frica" in privinta declaratiilor pe care le va face Elena Udrea ca sa ajunga si el la inchisoare.

Ponta a fost solicitat sa comenteze declaratiile facute marti seara de Traian Basescu referitoare la faptul ca in ultimele sase luni in SRI s-a creat o falie si ca fostul director George Maior l-a sustinut in campanie, in timp ce actualul interimar, Florian Coldea, l-a sustinut pe Iohannis.

Basescu dezvaluie: Am vrut sa-l demit pe Coldea de la SRI, am avut decretul scris (Video)

"Domnul Basescu face ceea ce a facut de cand il cunosc eu - nu-l cunosc de mic copil - si anume minte si, mai mult, insa, ceea ce n-am prea vazut la domnul Basescu, dar ma bucur sa vad, e mort de frica. Aseara am vazut un Basescu mort de frica. Ce-o sa spuna doamna Udrea sa ajunga si el in inchisoare? Eu sper ca doamna Udrea sa spuna tot adevarul", a spus Ponta.

Basescu a vizitat-o pe Udrea in arestul la domiciliu: Incerc sa o conving ca n-am abandonat-o (Video)

Basescu: Garantez ca Udrea nu bate la usa niciunui barbat. A fost la Ponta sa discute despre Kovesi

Solicitat sa comenteze si declaratia lui Basescu referitoare la faptul ca el ar fi chemat-o pe Elena Udrea pentru a discuta nominalizarea Laurei Kovesi la DNA, Ponta a mentionat: "Repet, minte intotdeauna si in plus acum e mort de frica. (...) Poate se duce si acum sa o asigure pe doamna Udrea de tot sprijinul, sa nu cumva sa-l treaca si pe el".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: MEDIAFAX

Vezi comentariile (28)