Ponta acuza PSD de abuz: Cand n-o sa mai fii la putere, o sa-l faca si ceilalti

Autor: Florin Necula

Marti, 08 August 2017, ora 17:20

5003 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul premier Victor Ponta si-a exprimat nemultumirea pentru ceea ce a numit "o mascarada" - lipsa de cvorum in Parlament, ca urmare a convocarii alesilor pentru o sesiune extraordinara.

"Sa fim sinceri, noi ne facem ca muncim, cel care a convocat sesiunea, domnul Dragnea, este in vacanta, cvorum nu avem si nu am luat nicio decizie, dar cica am facut o sedinta. Mi se pare neserios si mi se pare ca ne facem de ras", a spus Ponta, aratand apoi cu degetul catre fostii sai colegi din PSD: "Orice abuz pe care il fac, la un moment dat cand nu mai esti la putere, o sa-l faca ceilalti".

"Toate abuzurile pe care le-a facut PD pana in 2012, le-a facut USL cand aveam majoritate. Este genul de greseala pe care o faci si o platesti foarte sump. Trebuia sa fie cvorum normal. La un moment dat, o sa faca si altii la fel si nu o sa poti sa-i critici", a mai precizat fostul premier.

Marti, sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor a fost suspendata, fiind prezenti doar patru alesi - Florin Iordache (PSD), Georgian Pop (PSD), Denes Seres (UDMR) si Andrei Gerea (ALDE).

Opozitia a refuzat sa participe la lucrarile Biroului Permanent si la plenul programat pentru ora 15, pe care liderul deputatilor PMP, Eugen Tomac, l-a numit "mascarada numita sesiune extraordinara".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)