Plagiatul lui Ponta: Univ. Bucuresti anunta o decizie "in cel mai scurt timp posibil"

Autor: Camelia Badea

Miercuri, 11 Iulie 2012, ora 20:40

2791 citiri

Foto: Digi24

Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti s-a reunit miercuri, conform programului stabilit anterior, si a stabilit toate detaliile necesare pentru a putea adopta o hotarare cu privire la acuzatiile de plagiat care ii sunt aduse lui Victor Ponta.

Conform unui comunicat remis Ziare.com, Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti s-a reunit miercuri pentru "definitivarea Regulamentului de organziare si functionare a Comisiei de Etica" si pentru a discuta "auto-sesizarea Universitatii din Bucuresti in cazul acuzatiilor de plagiat aduse dr. Victor Ponta".

Regulamentul a fost definitivat si el "va fi validat in Sedinta Senatului Universitatii din Bucuresti, din data de 18 iulie 2012".

De asemenea, a fost ales presedinte al Comisiei de Etica domnul prof. dr. Marian Popescu (foto) si a fost stabilita procedura de evaluare a auto-sesizarii.

La finalul sedintei, presedintele Comisiei a declarat ca "se va da o hotarare in cel mai scurt timp posibil", in functie de regulamentul stabilit.

"Toti membrii comisiei lucreaza si in momentul in care va fi fomulata o hotarare va fi comunicata Universitatii Bucuresti, care va emite comunicatul final", a mai subliniat prof.dr. Marian Popescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (7)