Piturca, lovit de o problema neasteptata in Arabia Saudita

Sambata, 09 Aprilie 2016, ora 11:01

3493 citiri

Foto: Al Ittihad

Plecat in Arabia Saudita pentru a-si asigura linistea financiara, Victor Piturca se loveste de o problema neasteptata la Al-Ittihad.

Intr-un loc in care se credea ca banii nu sunt niciodata o problema, Victor Piturca este neplatit de cateva luni, conform Aawsat.

Presa araba scrie ca Piturca si-a pierdut rabdarea, iar vineri s-a intalnit cu conducerea clubului pentru a clarifica situatia, mai ales ca si jucatorii sai se afla in aceeasi situatie si nu se pot concentra.

Sursa citata noteaza ca sefii clubului i-au promis ca in perioada urmatoare va primi doua salarii restante, pentru a mai domoli spiritele.

Victor Piturca a semnat, la inceputul lunii decembrie, un contract pe un an si jumatate, cu posibilitate de prelungire pe inca unu.

Piturca are un salariu de 2.1 milioane de dolari pe sezon la Al-Ittihad.

Este al doilea mandat pe care Piturca il are la Ittihad, dupa cel din perioada octombrie 2014 - iunie 2015.

Piturca a lasat atunci echipa intr-o situatie dificila, dar le-a spus apropiatilor ca esecul este cauzat de neintelegerile cu fostul presedinte Hamed Al Balawi, care ar fi incercat sa se bage peste el.

Echipa lui Piturca are sanse infime de a mai castiga titlul, fiind pe locul 4, la opt puncte in spatele liderului, cu cinci etape ramase de disputat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu