Investeste Piturca la Steaua Armatei? Fostul selectioner a oferit raspunsul

Autor: Cristian Soitu

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 10:25

7052 citiri

Foto: Hepta.ro

Fostul selectioner Victor Piturca a vorbit pentru Ziare.com dupa ce in presa au aparut informatii conform carora intentioneaza sa investeasca o suma de bani la noua echipa de fotbal a Armatei.

Piturca a mentionat ca nu are de gand sa investeasca bani la noua echipa de fotbal si a precizat ca nu a avut nicio discutie in acest sens.

"Nu s-a discutat asa ceva, nu se pune problema sa investesc bani la Steaua. Este o minciuna. Ce investitie e asta, asta e investitie? Nici nu s-a pus problema sa se faca o societate de genul asta, nu am discutat cu niciun oficial despre asta", a afirmat Piturca pentru Ziare.com.

In perioada in care era managerul formatiei Universitatea Craiova, Piturca l-a imprumutat pe Adrian Mititelu cu 1.2 milioane de euro, bani ce au fost investiti in club, insa fostul selectioner spune ca situatiile nu se pot compara.

"Cu Mititelu a fost altceva, nu a fost o investitie. Jucatorii erau de 9 luni neplatiti atunci, dar nu a fost investitie", a adaugat Piturca.

In urma cu o saptamana, Piturca a anuntat ca este dispus sa se implice la noua echipa de fotbal a Armatei, insa nu a oferit detalii despre modul in care o va face.

In proiectul noii echipei de fotbal a CSA Steaua se mai regasesc Marius Lacatus si Tudorel Stoica.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)