Cum sa scapi de mirosul de usturoi dupa o masa

Autor: Alexandra Ilie

Miercuri, 27 Octombrie 2010, ora 10:54

18804 citiri

Usturoiul este un aliment foarte sanatos, care da un gust minunat mancarurilor, dar, din pacate, respiratia urat mirositoare vine "la pachet". Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la painea cu usturoi sau la pastele preferate, pentru ca exista cateva solutii pentru a scapa de miros.

Alimente care neuralizeaza mirosul de usturoi:

Merele, spanacul, mararul si patrunjelul: Antioxidantii continuti de aceste alimente pot ajuta la eliminarea respiratiei urat mirositoare, cauzata de compusii din usturoi, potrivit Yahoo Shine. Poti incerca sa folosesti unul dintre ingrediente la mancarurile cu usturoi sau poti manca doua feluri de mancare, unul cu usturoi si unul cu mere, spanac, marar sau patrunjel.

Laptele: Un nou studiu a scos la iveala faptul ca laptele este foarte eficient in combaterea mirosului de usturoi, mai ales daca il bei inainte sau in timpul mesei. Motivul este grasimea din lapte, asa ca alege lapte integral.

Ceaiul verde: Nu poti bea lapte cu respectivul fel de mancare sau nu iti place laptele in general? Bautul unei cesti de ceai verde inainte sau in timpul unei mese ce contine usturoi te poate ajuta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu