Un actor prea sincer: Am incercat si sa alaptez

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 13:47

3119 citiri

Foto: ContactMusic

Actorul Ryan Reynolds, in varsta de 38 de ani, a facut recent o declaratie neasteptata, referindu-se la viata personala. Aceasta i s-a schimbat radical, dupa ce sotia sa, Blake Lively, a devenit mama pentru prima oara, la sfarsitul anului trecut.

Nerabdator sa povesteasca despre noua postura in care se afla, aceea de tatic, actorul a declarat, chiar pe covorul rosu, la Festivalul de Film Sundance, ca de cand are un copil "sare si face tot felul de lucruri", informeaza ContactMusic.

"Chiar am incercat sa o si alaptez", a exclamat el, referindu-se la fiica sa, Violet. "E frustrant pentru bebelus si ciudat, deranjant pentru mine... Deloc bine", a recunoscut el despre gestul sau, oarecum amuzat.

Ryan Reynolds - cel mai sexy barbat in viata in 2010

Cat despre viata in trei, alaturi de sotia sa in varsta de 27 de ani si de Violet, Reynolds a afirmat: "E uimitor cum poti fi de obosit si de fericit in acelasi timp".

Reynolds si Blake, casatoriti din 2012, declarau, in 2013, ca isi doresc o familie mare, ambii provenind din familii numeroase. In familia Reynolds au fost patru copii, iar in cea a sotiei sale, cinci.

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu