Tu poti hotari actiunea din Wolverine 3 - iata cum

Marti, 28 Iulie 2015, ora 19:54

2128 citiri

Foto: Twitter/Hugh Jackman

Hugh Jackman, starul din filmele "Wolverine", a cerut fanilor sa spuna ce si-ar dori sa vada in "Wolverine 3" si sa zica in ce ipostaze ar vrea sa-l vada pe Logan, personajul pe care el il interpreteaza.

Intr-o postare pe Twitter, Hugh Jackman a dat de inteles ca fanii pot contribui decisiv la actiunea din urmatorul film din franciza, care va fi si ultimul, conform ContactMusic.

Actorul in varsta de 46 de ani a postat pe reteaua sociala si o fotografie in care intra in pielea personajului, scriind, sub hastagul "onelasttime" (pentru ultima oara): "Ultima oara cand imi pun ghearele. Ce-ati vrea sa vedeti ca se intampla? 50 de cuvinte sau mai putin. Voi citi cat de multe (postari) pot".

Foto: Twitter/Hugh Jackman

Despre urmatorul film din franciza nu se stie decat ca Logan va fi mult mai batran. Pelicula va fi lansata in martie 2017, iar Jackman a anuntat deja ca se desparte de personaj: "Era timpul sa fac asta. Sa fim cinstiti, 17 ani".

Actorul a declarat ca nu a crezut niciun moment ca se va ajunge la o continuare a filmului.

Hugh Jackman, pe vremea cand nu era un sex-simbol (Foto) - Ce porecla avea

Ulterior, actorul a revenit pe reteaua sociala, postand o inregistrare in care se arata surprins foarte placut de mesajele primite, fara a spune insa daca a extras deja cateva idei.

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu