Transplantul de rinichi suferit de Selena Gomez, subiectul unei glume intr-un serial

Marti, 01 Decembrie 2020, ora 02:27

4283 citiri

Selena Gomez FOTO Facebook

Transplantul de rinichi suferit de actrita si cantareata Selena Gomez a fost subiectul unei glume in noul serial "Salvati de clopotel/ Saved By The Bell", produs de NBC, care in urma controversei create, a prezentat scuze, relateaza BBC.

Un purtator de cuvant al NBC a transmis ca "nu a fost vreodata intentia noastra" sa glumim pe seama operatiei ei.

In episodul cu pricina, difuzat recent, doua personaje se cearta legat de cine a fost donatorul rinichiului in 2017. Ele speculeaza in scena, pe de o parte, ca Demi Lovato a fost donatorul, pe de alta, mama lui Justin Bieber, fost iubit al artistei. Apoi, in episod, intr-o alta scena, apare un perete pe care scrie "Selena Gomez are macar rinichi?".

NBC a mai spus ca a luat legatura cu Gomez pentru a face o donatie fundatiei sale caritabile.

Selena Gomez, in varsta de 28 de ani, a dezvaluit in urma cu trei ani ca a primit un rinichi dupa ce a fost diagnosticata cu boala autoimuna lupus. Donatoarea a fost cea mai buna prietena a ei, Francia Raisa. Aceasta din urma a scris pe Twitter legat de episodul din "Saved By The Bell", laudand alti donatori pentru "actul lor altruist".

Noua versiune a serialului celebru in anii 1990 a fost lansata pe platforma Peacock a NBC pe 25 noiembrie.

Selena Gomez a lansat la inceputul acestui an cel de-al treilea album de studio, "Rare", care a debutat pe primul loc in topul american Billboard 200.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Adauga comentariu