Surpriza de proportii la Vocea Romaniei: a participat o cantareata consacrata

Miercuri, 17 Septembrie 2014, ora 10:58

9006 citiri

Foto: Pro TV

Prima editie din noul sezon de la "Vocea Romaniei" a debutat in forta, unul dintre concurenti fiind o surpriza totala. Ana Maria Georgescu, cea care cu 13 ani in urma canta melodia "Ochii tai", a participat la prima editie, juriul, cu scaunele intoarse, neavand habar cu cine are de-a face.

De vocea sa, unii dintre jurati si-au amintit, mai ales ca lucrasera anterior cu ea (Smiley si Marius Moga), fara a sti insa despre cine e vorba.

Totusi, cel care s-a intors primul a fost noul jurat Tudor Chirila, care s-a aratat cucerit de vocea cantaretei de la primele acorduri. Ana Maria Georgescu a cantat melodia "Je t'aime", de la Lara Fabian.

Cand au realizat cine era tanara de pe scena, juratii s-au declarat uimiti, luptandu-se pentru a o avea in echipa. A castigat Smiley, care i-a facut si un compliment atipic: "Te-ai copt extraordinar de bine".

Nici Marius Moga nu s-a abtinut sa-i laude infatisarea, spunandu-i pe sleau: "Ai devenit o femeie beton si o cantareata armata".

Ana Maria Georgescu s-a retras cativa ani de pe scena, pentru a-si continua studiile. Cum facultatea a fost terminata, a decis ca este vremea pentru revenire.

Puteti asculta melodia cu care Ana Maria Georgescu a intrat in concurs aici

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu