Saptamana vedetelor in imagini surprinzatoare: cine si ce a mai facut (Galerie foto)

Autor: Nicoleta Chirita

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 13:12

2009 citiri

Foto: Facebook

Vedetele, ca orice roman, au avut probleme cu zapada in aceasta saptamana. Insa dupa ce s-au urnit din case si au dat la lopata, ele si-au continuat programul normal. Ca de obicei, nu au uitat sa impartaseasca aceste momente cu fanii lor.

Printre cei mai fericiti oameni din showbizul romanesc s-a aflat Connect-R, care a devenit tatic de fetita. Micuta va fi botezata Maya. "M-am nascut a doua oara", a spus artistul, dupa venirea pe lume a fiicei sale.

Saptamana vedetelor in imagini: cine si ce a mai facut (Galerie foto)

Desi a nascut acum doua saptamani, Anca Serea nu s-a speriat de nametii de afara, din contra. A pus mana pe lopata si si-a facut carare prin zapada.

Razvan Fodor a avut un ajutor de nadejde din partea fiicei sale. Nu zapada a fost o problema pentru prezentatorul TV, ci cu totul si cu totul altceva. "M-am prins, barbatilor le este mai greu sa imbrace un copil cu haine groase decat sa deszapezeasca o masina", a marturisit el.

Saptamana vedetelor in imagini: cine si ce a mai facut (Galerie foto)

Cabral pare fioros, nu? Ei bine, ce spuneti de fotografia de mai jos? O astfel de acadea poate fi visul oricarui copil.

Stim ca este weekend, insa nu ati vrea ca biroul vostru sa fie intr-un loc plin de dulciuri? Mihai Morar si Daniel Buzdugan viseaza si ei la asa ceva si le-au spus prietenilor virtuali ca asa arata noul lor birou.

Saptamana vedetelor in imagini: cine si ce a mai facut (Galerie foto)

Oare Andreea Mantea renunta la televiziune pentru a confectiona bijuterii? Fosta prezentatoare de la Kanal D le-a aratat fanilor sai de pe o retea de socializare un colier la care a muncit o saptamana intreaga.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu