Roxana Blagu, fosta membra Trident, nu si-a vazut fetita de 7 ani. Ce a tinut-o departe de copila

Sambata, 05 Septembrie 2020, ora 10:29

9151 citiri

Foto: Facebook / Roxana Blagu

Roxana Blagu, fosta membra Trident, sta departe de fiica ei, ajunsa cum la varsta de 12 ani. Fata locuieste impreuna cu tatal sau, insa mama nu a mai intalnit-o de 7 ani.

Roxana Blagu, fosta membra Trident, a devenit recent mama pentru a doua oara. Are un baietel despre care spune ca i-a schimbat total viata. Totusi, artista a marturisit intr-o emisiune la Pro TV ca nu este pe deplin fericita, intrucat nu poate fi alaturi de fiica ei, care a implinit 12 ani. Oana locuieste cu tatal ei, iar mama nu a mai vazut-o de 7 ani.

"Oana implineste 12 ani. Cu ocazia aceasta vreau sa ii urez si eu La multi ani!. Este o zi speciala pentru mine, fetita mea este deja domnisoara si-mi doresc sa fie bine. O iubesc enorm, chiar daca nu am vazut-o de atatia ani si practic acum suntem straine", a spus Roxana Blagu in emisiunea La Maruta.

"Am zis ca nu o sa plang, dar nu am mai stat impreuna cu ea de sapte ani. Mi-a fost frica de situatia in care sunt astazi. Eu reusesc sa o vad mai tot timpul in poze, de la distanta, incerc sa evit tensiunile care s-ar putea face in jurul ei. Am fost dupa ea peste tot pe unde aflam ca este, dar am renuntat sa mai apar in fata ei pentru ca ma durea sa o vad trista. Imi doresc ca intr-o zi sa vada tot ce ii scriu si sa stie ca am fost si voi fi langa ea mereu", a mai spus Roxana Blagu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (5)