Fosta amanta nu l-a uitat pe Piturca: "Satana! Mi-a tresarit inimioara cand l-am vazut!"

Autor: David Anghel

Marti, 02 Februarie 2021, ora 10:37

7370 citiri

Vica Blochina a fost amanta lui Piturca FOTO: facebook

Vica Blochina (46 ani), fosta balerina din Lituania care a trait in pacat, cu Victor Piturca, timp de 16 ani, recunoaste ca acesta a fost marea dragoste a vietii ei.

Vica Blochina a fost supusa unei provocari in platoul emisiunii "La Maruta", sa caracterizeze cateva personaje cu un singur cuvant. Surpriza a fost cand prima poza care a aparut pe ecran a fost cea a lui Victor Piturca.

"Satana! Cum poate sa arate atat de bine la varsta lui de 700 de ani. L-am vazut in realitate, dupa foarte multi ani si cand l-am vazut, nu-mi venea sa cred. Este la fel, identic ca in tinerete. E tipla. Mi-a tresarit inimioara. Are 64 de ani, dar arata impecabil", a marturisit Vica in emisiunea lui Maruta, conform Click.ro.

Au un baiat impreuna

Din relatia de 16 ani - intre anii 1995 si 2011 - a Vicai Blochina cu Victor Piturca a rezultat un baiat, Edan, nascut in anul 2007.

In urma cu ceva timp, Vica declarase ca l-a iubit cel mai mult pe Victor Piturca si ca nu a mai existat o alta mare iubire dupa ce nu au mai fost impreuna. "Daca Victor Piturca ar fi divortat, m-as fi maritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele si am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu stiu daca sotia lui stia de mine. Oricum, s-a terminat relatia de multa vreme si am ramas prieteni", a spus Vica Blochina la ProTV, in emisiunea "La Maruta".

Vica Blochina a spus ca ar fi acceptat sa fie doamna Piturca daca fostul ei iubit ar fi divortat de actuala sotie, cu care are doi copii, un baiat, Alex, si o fata, Claudia.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)