Oana Roman, primele declaratii dupa nastere

Sambata, 22 Februarie 2014, ora 14:27

3486 citiri

Foto: Libertatea

Oana Roman, care a nascut vineri primul sau copil, a vorbit despre aceasta experienta pentru reporterii emisiunii "La Maruta". Vedeta a marturisit ca a plans si ca este foarte mandra de fetita ei, Maria Isabela. A adaugat ca in viata ei au avut loc doua premiere: primul copil si prima operatie.

Oana Roman a nascut prin cezariana si a precizat ca se simte bine, dupa ce a trecut efectul anesteziei, potrivit Click!.

Oana Roman a nascut

In plus, a si alaptat-o pe fetita, iar tatal acesteia a fost prima persoana care a tinut copilul in brate. Oana Roman spune ca fetita seamana cu tatal ei, fiind cuminte su calma ca acesta.

"Am reusit sa o alaptez pe cea mica. Nu a mancat cat a trebuit, ii mai dau un supliment, dar a supt. Ma simt bine, a trecut anestezia. A fost un moment pe care nu pot sa il descriu, e greu de exprimat in cuvinte. Am vazut-o imediat cum a plans, a tras un urlet foarte hotarat.

Primul care a luat-o in brate dupa a fost tatal ei. Toata lumea a avut mare grija de mine. Au fost doua premiere in viata mea azi, primul copil si prima operatie. Am plans, e normal sa te emotionezi. Cea mica seamana cu tatal ei, e si cuminte si calma ca tatal ei. E singura care doar a dormit si a mancat, mi-au spus doamnele de aici. Bunicul l-a sunat pe Marius, vine imediat dupa ce aterizeaza maine, e in China", a spus Oana Roman la emisiunea "La Maruta".

Mioara Roman, aflata in platou, a spus ca acesta este momentul cel mai important in familia lor, dupa '89.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (5)