Oana Roman a dezvaluit motivul kilogramelor in plus

Joi, 19 Septembrie 2013, ora 09:27

3969 citiri

Foto: Kanal D

Oana Roman s-a obisnuit ca de-a lungul anilor presa sa o critice pentru greutatea sa, iar miercuri seara a dezvaluit motivul pentru care s-a ingrasat.

Fiica lui Petre Roman a explicat la Kanal D ca in copilarie a facut foarte mult sport, dar ca din cauza Revolutiei din 1989 a trebuit sa renunte si ca acele evenimente au facut-o sa intre in depresie.

"Am fost mutati fortat, iar la 14 ani am trait cu un aghiotant care statea cu o mitraliera in casa. (...) S-a instalat si o depresie grava, profunda. Eu nu am stiut cum sa o tratez, tata era plecat cu zilele, mama era ingrozita. La scoala eram injurata, au fost traume infernale", a declara Oana Roman.

Oana Roman e insarcinata: Nu am luat mult in greutate, doar vreo trei kilograme

Ea a explicat ca din cauza depresiei a suferit un dezechilibru hormonal si ca nici pana acum medicii nu au descoperit un tratament.

"Eu nu sunt un om care mananca mult si s-a ingrasat. (...) Totul este psihic, vine de la cap si de la problemele acelea. Nu am reusit sa trec peste ele", a adaugat fosta prezentatoare TV.

Oana Roman a mai spus ca a tinut numeroase diete si ca atunci a slabit, dar ca psihic nu are liniste si acest lucru o afecteaza foarte mult. Aceasta a povestit ca viata sa a fost tumultoasa si ca de fiecare data cand credea ca a scapat de o problema primea o noua lovitura.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)