Motivul incredibil pentru care Cindy Crawford si-a retras copiii de la scoala

Autor: Anca Serghescu

Miercuri, 20 August 2014, ora 23:22

7405 citiri

Foto: x17online.com

Cindy Crawford si-a retras cei doi copii - Presley si Kaia - de la liceul unde invatau, in Malibu, dintr-un motiv ce multora le poate parea de necrezut. Modelul este ingrijorat se sanatatea copiilor, din cauza siliconului din cladire.

Dupa cum a declarat vedeta, acesta poate afecta atat sistemul imunitar, cat si pe cel reproducator, putand duce chiar la cancer, informeaza E! News. Siliconul este folosit ca material izolant, aplicandu-se pe marginile exterioare ale ferestrelor si usilor.

Cindy Crawford a mai spus ca isi doreste siguranta 100% pentru copiii sai, motiv pentru care a luat aceasta decizie. Presley si Kaia ar fi trebuit sa inceapa scoala saptamana aceasta, insa nu s-au prezentat la cursuri.

Cindy Crawford, alaturi de mama si fiica - trei generatii pentru a celebra dragostea de mama

Recent, cladirea care gazduieste liceul a fost testata pentru mai multe substante, printre care si silicon, decoperindu-se ca acesta este peste nivelul cerut de lege in mai multe sali de curs. Crawford s-a aratat dezamagita ca normele nu sunt respectate, asa ca a decis sa-si mute copiii la alta scoala.

Inainte sa ia decizia, vedeta se oferise sa finanteze din bani proprii testari periodice, pentru a fi sigura ca Presley si Kaia nu sunt expusi pericolului. "Privesc in viitor, peste 10 ani. Daca copilul meu, Doamne fereste, va avea o problema?", a intrebat retoric Crawford.

Inainte de a deveni model, Cindy Crawford a studiat ingineria chimica la Universitatea Northwestern.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu